Wykonanie
Strona główna › Twoja kuchnia › SŁOWNIK POJĘĆ › Grenadine ›Grenadine

ekstrakt z miąższu
granatu. Połączony z
wodą tworzy niezwykle orzeźwiający
napój o intensywnym, czerwonym kolorze. Stosowany również do koktajli i w cukiernictwie.fot: 123rf.com

Renata Targosz, 06 listopada 2010 - 00:56Zobacz także
Bryndza
Manouri
Melon
DentexEnglish? Loading Google Translator...WitajWitaj na moim blogu!Jeżeli cenisz kuchnięprawdziwą, naturalną i bezpośpiechu, to ArtKulinariasą miejscem właśnie dla Ciebie.Zapraszam, RenataZostańmy w
kontakcieOstatnie wpisyMądre, piękne i gotują - projekt kulinarnyKrem z karotki z grzankami żytnimiW poszukiwaniu Masterchefa
Ananas zapiekany pod
kokosową kruszonką10 najlepszych przepisów kulinarnych 2012Tagiwięcej tagówReklama w internecie