ßßß Cookit - przepis na Julienne

Julienne

nazwa

Składniki

Wykonanie

Strona główna › Twoja kuchnia › SŁOWNIK POJĘĆ › Julienne ›
Julienne
w języku francuskim jest to sposób krojenia warzyw, mięs, skórek owoców itp. Najpierw kroimy produkt na cienkie plasterki, a następnie wzdłuż na drobne słupki.
Więcej metod krojenia znajdziesz TUTAJ .
Renata Targosz, 19 października 2011 - 14:09
Zobacz także
Węgrzyn
Bryndza
Glacer
Amourette
English? Loading Google Translator...
Witaj
Witaj na moim blogu!
Jeżeli cenisz kuchnię
prawdziwą, naturalną i bez
pośpiechu, to ArtKulinaria
są miejscem właśnie dla Ciebie.
Zapraszam, Renata
Zostańmy w kontakcie
Ostatnie wpisy
Mądre, piękne i gotują - projekt kulinarny
Krem z karotki z grzankami żytnimi
W poszukiwaniu Masterchefa
Ananas zapiekany pod kokosową kruszonką
10 najlepszych przepisów kulinarnych 2012
Tagi
więcej tagów
Reklama w internecie
Źródło:http://artkulinaria.pl/twoja-kuchnia/slownik-pojec/julienne