Wykonanie
Strona główna › Twoja kuchnia › SŁOWNIK POJĘĆ › Julienne ›Julienne

w
języku francuskim jest to sposób krojenia warzyw,
mięs, skórek
owoców itp. Najpierw kroimy produkt na cienkie plasterki, a następnie wzdłuż na drobne słupki.Więcej metod krojenia znajdziesz TUTAJ .

Renata Targosz, 19 października 2011 - 14:09Zobacz także

Węgrzyn
BryndzaGlacerAmouretteEnglish? Loading Google Translator...WitajWitaj na moim blogu!Jeżeli cenisz kuchnięprawdziwą, naturalną i bezpośpiechu, to ArtKulinariasą miejscem właśnie dla Ciebie.Zapraszam, RenataZostańmy w
kontakcieOstatnie wpisyMądre, piękne i gotują - projekt kulinarnyKrem z karotki z grzankami żytnimiW poszukiwaniu Masterchefa
Ananas zapiekany pod
kokosową kruszonką10 najlepszych przepisów kulinarnych 2012Tagiwięcej tagówReklama w internecie