Wykonanie
Strona główna › Twoja kuchnia › SŁOWNIK POJĘĆ › Rock
cake ›Rock
cake
małe, angielskie twarde
ciasteczko z
rodzynkami. Cechą charakterystyczną jest również jego nierówna powierzchnia. Wywodzi się z Anglii.fot: 123rf.com

Renata Targosz, 15 maja 2010 - 05:00Zobacz także

Baklawa

Chruściki
Bryndza
DolmadákiaEnglish? Loading Google Translator...WitajWitaj na moim blogu!Jeżeli cenisz kuchnięprawdziwą, naturalną i bezpośpiechu, to ArtKulinariasą miejscem właśnie dla Ciebie.Zapraszam, RenataZostańmy w
kontakcieOstatnie wpisyMądre, piękne i gotują - projekt kulinarnyKrem z karotki z grzankami żytnimiW poszukiwaniu Masterchefa
Ananas zapiekany pod
kokosową kruszonką10 najlepszych przepisów kulinarnych 2012Tagiwięcej tagówReklama w internecie