Gdy trzeba przygotować obiad w kilkanaście minut robię właśnie to danie. Jest smaczne, bezproblemowe w przygotowaniu i zadowoli wielu łakomczuchów;)Składniki:2 filety z kurczaka2 - 4 plastry szynki ( ulubiona wędlina)4 plastry sera żółtego2 szczypty soli2 szczypty pieprzu2 szczypty pieprzu kolorowegotłuszcz do smażeniaWykonanie:Filety z kurczaka oczyszczamy z błon, płuczemy, następnie osuszamy papierowym ręcznikiem.Przyprawiamy mięsosolą i pieprzem.Na patelni rozgrzewamy tłuszcz, kładziemy filety z kurczaka, smażymy z obu stron na rumiano.Pod koniec pieczenia, na filetach układamy wędlinę, przykrywamy serem.Smażymy pod przykryciem do momentu, aż ser się roztopi.Gotowe filety, obsypujemy dodatkowo pieprzem kolorowym.Podajemy np. z frytkami i surówką;)