Wykonanie
UgotujmyCos.plBlog kulinarny - przepisy
HomeDANIA
MIĘSNEżeberka duszone w pikantnym
ketchupie i musztardzie
Polecam przepis na
żeberka najpierw smażone a póżniej duszone..Ja mam takie słuszne porcje jakie lubi mój mążprodukty:1,5 kg
żeberek1 łyżki
miodu1 łyżka
musztardapół szklanki
ketchupu ostregotymianek.
pieprz świeżo zmielony,
sólolej do smażeniaWykonanie:Umyte
żeberka ,obsmażamy z obu stron..
Żeberka przekładamy do naczynia żaro ,a w tym tłuszczu przesmażamywymieszany w kubku
ketchup.
musztardę ,
tymianek .
pieprz,
sól oraz dopełniamy
wodą .Chwilę gotujemy..Przelewamy do naczynia żaro..przykrywamyPieczemy w piekarniku 1 . 5-2 h w temperaturze 180 stopni..Podajemy z
ziemniakami i surówką..Powiązany przepis:racuszki
bananowebiszkopt z
jabłkami i krememWspółpracaO bloguWitam. Pomysł na tego bloga wziął się stąd, że zobaczyłem w internecie reklamę akcesoriów kuchennych i pisało w niej "Ugotujmy Coś". I pomyślałem, że to dobra nazwa na blog kulinarny. Zarejestrowałem więc domenę ale że sam nie mam czasu prowadzić tego bloga to zaprosiłem do współpracy Jolantę (mam nadzieję, że kiedyś wspólnie przygotujemy jakąś potrawę na blog :-) ). Ja na blogu zajmuję się obróbką zdjęć i sprawami technicznymi. Jeszcze dodam, że lubię i gotować i zjeść coś smacznego a moje ulubione programy kulinarne to "Makłowicz w podróży", "Smaki Polskie” oraz "Dzika kuchnia", który był częścią Tajemnic kniei. Pozdrawiam.Krzysztof Milewski, Administrator
Gotowanie jest moją pasją od zawsze. Lubie gotować i eksperymentować. Podróże przyczyniły do rozszerzenia mojego sposobu patrzenia na smaki i gotowanie.Niemniej ciągle się uczę i podpatruje, analizuje i wyciągam wnioski. Mam nadzieję, że moje potrawy przypadną Państwu do gustu.Jolanta Marcinkiewicz, autorka wpisówZakaz kopiowania zdjęć z naszego bloguNajnowsze wpisyflaki wołowetort walentynkowyzapiekanka z
brokułami i
kurczakiemAKTUALNOŚCI
ALKOHOLE DOMOWEBEZ KATEGORIIDANIA DIETETYCZNEDANIA GŁÓWNEDANIA
MIĘSNEDANIA REGIONALNEDANIA WEGETARIAŃSKIE / BEZMIĘSNEDANIA Z
KARKÓWKIKREMY
NAPOJE / KOKTAJLEPRZYSTAWKI
RYBY /
OWOCE MORZASAŁATKI / SURÓWKISŁODKOŚCISOSYZUPYStrony
CIASTECZKADOBRE RADYKONTAKTPRZELICZNIK KULINARNYSAVOIR-VIVRE PRZY
STOLEWspółpracaPopularne przepisychałwowiec bez pieczenia
karkówka pieczona w piekarnikuMetaZaloguj sięKanał RSS z wpisamiKanał RSS z komentarzamiWordPress.orgPolecamy
Ta strona korzysta z
ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Zamknij Dowiedz się więcej