ßßß
Czas przygotowania: 5 minSkładniki:4 łyżki majonezu (najlepszą konsystencję do tego sosu ma majonez Winiary)1, 5 łyżki śmietany 18%czosnek granulowany (wedle uznania)sól, pieprzPrzygotowanie:Majonez zmieszać ze śmietaną, stopniowo dosypując czosnek granulowany. Doprawić do smaku solą i pieprzem.Sos ten świetnie komponuje się z pieczeniami, daniami z grilla oraz jako dodatek do kanapek
Informacje o M.Gotowanie jest moją pasją odkąd pamiętam, a czas spędzony w kuchni odpręża mnie i pozwala na realizację moich szalonych, kulinarnych pomysłów. Oprócz gotowania relaks zapewniają mi medyczne thrillery Robina Cooka i dreszczowce Cobena. Polscy autorzy? J.L. Wiśniewski i A.Sapkowski! Nie jestem singielką, więc pysznymi potrawami rozpieszczam mojego chłopaka. Jeszcze nigdy nie skarżył się na jakość moich wypieków i obiadów, więc... może i Wam przysmakują? :)Zobacz wszystkie wpisy, których autorem jest M. →