Wykonanie
23 marca 2014
Kolejna wersja znanego fast-foodu (obowiązkowo wypróbuj mój drugi przepis na hot-dogi: klik). Tym razem z
sałatką. Choć rodzina na początku grymasiła, bo "hot-dog bez
prażonej cebulki, to nie hot-dog" - po spróbowaniu zmieniła zdanie. Niebo w gębie!DOMOWE HOT-DOGI Z
SAŁATKĄ COLESLAWSkładniki (8 porcji):8
bułek tygrysów8
parówek dobrej jakości
sałatka coleslaw
ketchupmusztardaParówki gotujemy.
Bułki kroimy wzdłuż i podpiekamy w piekarniku przez 10 minut. W środku układamy
parówki i
sałatkę. Całość polewamy obficie
ketchupem i
musztardą. Szybko i smacznie!
Partnerzy:Wszystkie prawa zastrzeżone!Zabrania się kopiowania i wykorzystywania tekstów oraz zdjęć zawartych na tym blogu bez
wiedzy i zgody autora. Wszelkie teksty i zdjęcia, jeśli nie zaznaczono inaczej, są własnością właściciela bloga.