Wykonanie
W konkursie można było wystartować w
trzech kategoriach nawiązujących do tematyki głównych filmów przeglądu i przedstawić danie z
burakiem,
kawiorem albo tostem.W grupie "Tost" jury w składzie: Agnieszka Kręglicka, Adam Chrząstkowski i Tomasz Jakubiak przyznało pierwszą nagrodę właśnie mnie za moje Tosty z
serem,
figami, miechunką i kumpiakiem .Nagroda dotarła wczoraj wieczorem a jest nią najnowsza książka Nigella Slatera "Tost. Historia chłopięcego głodu", noże Paula Bocuse’a i zaproszenie na uroczyste otwarcie Kuchnia+ Food Film
Fest 3, na dzisiejszy wieczór. Podczas tej imprezy będzie spotkanie z autorem tej autobiograficznej powieści, premierowy pokaz filmu nakręconego w/e niej i kolacja przygotowana przez warszawskich restauratorów.Bardzo dziękuję za wyróżnienie mojej pracy, cieszę się, że tościki tak się podobały :-)