ßßß
bananowo-truskawkowy krem jaglany z wanilią podany z ziarnem kakaowca oraz musem migdałowymbanana-strawberry millet cream with vanilla served with cocoa nibs and almond mousseSkładniki:4 łyżki kaszy jaglanej
szklanka mleka roślinnego (tu: waniliowe ryżowe)mielona waniliaopcjonalnie: łyżeczka syropu klonowegodojrzały banangarść truskawek (tu: mrożone z lata 2014)Kaszę jaglaną ugotować na mleku i przełożyć do miseczki. Wstawić na noc do lodówki. Rano zmiksować z pozostałymi składnikami (truskawki odmrozić). Podawać z dowolnymi dodatkami. Smacznego!Coelho na dziś. „Alchemik” . Nie każdy lubi, ale mądrze prawiTak odnośnie nie tylko drugiego człowieka i uczuć wobec niego, ale też naszego życia – celów, marzeń, pasji, które płyną prosto z serca.– Dlaczego mam zatem słuchać serca?– Bo nie uciszysz go nigdy. I nawet gdybyś udawał, że nie słyszysz, o czym mówi, nadal będzie biło w twojej piersi i nie przestanie powtarzać tego, co myśli o życiu i o świecie.Miłego dnia!