Wykonanie
Kolejne roladki. Tym razem z
ogórkiem. To miła i smaczna odmiana od tradycyjnych kotletów drobiowych.
![](/Data/Images/smakowiciewmojejkuchni.blogspot.com\2014_slash_06_slash_roladki-drobiowe-ze-swiezym-ogorkiem/l/682082834.jpg)
Składniki:podwójny
filet z kurczaka1/2 zielonego
ogórka2 plastry
sera żółtegotwarde
masłosól,
pieprzolejWykonanie:Filety zmielić na gładką masę. Na folii formować porcje
mięsa jak rozbite kotlety.
![](/Data/Images/smakowiciewmojejkuchni.blogspot.com\2014_slash_06_slash_roladki-drobiowe-ze-swiezym-ogorkiem/l/337425109.jpg)
Posolić i obsypać
pieprzem po czym na środku układać
ser, obranego, pokrojonego w słupki
ogórka oraz kawałek
masła.Zwijać w roladki za pomocą folii.
![](/Data/Images/smakowiciewmojejkuchni.blogspot.com\2014_slash_06_slash_roladki-drobiowe-ze-swiezym-ogorkiem/l/1741794486.jpg)
Smażyć na rozgrzanym
oleju z każdej strony.Roladki można oczywiście panierować w
tartej bułce czy otrębach.Smacznego