ßßß
przepis:2 jajkałyżka mąki orkiszowejłyżka mąki kokosowej2 łyżki mlekaszczypta soli, gałka muszkatałowacoś do natłuszczenia patelnido podania:jogurt naturalnygranatmiódpłatki migdałowewiórki kokosoweBiałka ubić na sztywną pianę ze szczyptą soli. Dodać żółtka, przesianą mąkę i mleko. Wymieszać delikatnie na gładką masę. Doprawić gałką muszkatałową i smażyć na rozgrzanej, lekko natłuszczonej patelni pod przykryciem. Kiedy omlet się zetnie, przewrócić na drugą stronę i smażyć jeszcze chwilkę. Podawać z ulubionymi dodatkami.Weekend rozpoczynam omletem. Ulubionym-biszkoptowym!I naprawdę nie spodziewałam się takiej pogody po wczorajszych mgłach. Za oknem słońce, aż chce się wyjść!No i dziś korzystam i jadę do babci :)Z dnia na dzień jest coraz lepiej. Uśmiecham się coraz bardziej szczerze i coraz szerzej. A ludzie którzy mnie otaczają są niezastąpieni. Wam też życzę, żeby taki humor Was nie opuszczał :)No i blogger doszedł do siebie!pytania?-ASKinstagramMiłego weekendu! :)