Wykonanie
Domyślam się, że nie tylko ja postanowiłam wziąć się za siebie przez wyjazdem nad morze. Takim osobom jak ja może się przydać ten przepis, ponieważ obiad proponowany przeze mnie jest bardzo lekki i zdrowy.Wiadomo, że sama dieta nie uczyni cudu, ale warto od niej zacząć, jeść racjonalnie i znaleźć chwilę dziennie na ćwiczenia - ja staram się jak najczęściej ćwiczyć ok 30 minut dziennie z Chodakowską i robić brzuszki, a dzięki temu już widzę efekty :)A teraz o rybie:Pieczona dorada
Składniki:doradałyżka posiekanego
koperkułyżka posiekanej
natki pietruszkiłyżka
masłasólW kieszonkę powstałą na skutek wypatroszenia
ryby wkładamy
masło,
koperek,
natkę i odrobinę solimy nasze nadzienie.Następnie nacieramy skórę
solą z obu stron i zawijamy
rybę w folię aluminiową.Pieczemy w 180 stopniach przez 30 minut.Ja moją porcję zjadłam z gotowanymi warzywami :)Smacznego!