Wykonanie
![](/Data/Images/annajurksztowiczijem.blogspot.com\2015_slash_04_slash_poledwica-z-tunczyka-grilla/l/-2000105053.jpg)
Nie ma nic prostszego i pyszniejszego od
tuńczyka.
![](/Data/Images/annajurksztowiczijem.blogspot.com\2015_slash_04_slash_poledwica-z-tunczyka-grilla/l/-1616423914.jpg)
Skład:2 cienko pokrojone plastry z
tuńczykaoliwa![](/Data/Images/annajurksztowiczijem.blogspot.com\2015_slash_04_slash_poledwica-z-tunczyka-grilla/l/245402502.jpg)
Przygotowanie:
Tuńczyka posmarujcie delikatnie
oliwą. Ugrillujcie szybko - po 3 minuty z każdej strony. Ja na patelni przygotowałam
szpinak z
czosnkiem na
maśle. Obok jeszcze przez 3 minuty dusiłam
tuńczyka. Palce lizać!