Wykonanie
            Ze Świąt zostały mi resztki 
marmolady. Postanowiła wykorzystać ją do muffinek. Przepis pochodzi ze strony http://www.kuba-pichci.pl/2010/10/weekendowe-sodkosci-muffiny-z-marmolada.html . Odrobinę go przerobiłam ;)Składniki (24 muffinki):3,5 szklanki 
mąkiszklanka 
cukruszczypta 
soliłyżeczka 
proszku do pieczenia1,5 łyżeczki 
cukru waniliowego1,5 szklanki 
mleka0,5 szklanki 
oleju2 
jajkamarmoladaW jednej misce wymieszać 
mąkę, 
proszek do pieczenia, 
cukry i 
sól. W drugiej 
jajka, 
mleko i 
olej. Połączyć zawartość misek, aż będzie jednolita masa. Dokładnie wymieszać. Formę do muffinek wyłożyć papilotkami. Nakładać na zmianę po łyżce ciasta i 
marmolady, aż do wypełnienia 3/4 papilotki. Piec ok. 20-25 min w temp. 180°C.Tak wyglądały przed upieczeniem:

A tak po:

Smacznego ;)