ßßß Cookit - przepis na Pieczarki faszerowane mięsem mielonym

Pieczarki faszerowane mięsem mielonym

nazwa

Wykonanie

Idealny sposób na podanie mięsa. Wygląda ciekawie i smakuje pysznie.U mnie z czerwoną soczewicą i duszonym na maśle i czosnku jarmużem.
W wirtualnej kuchni z
Panna Malwinna http://filozofiasmaku. blogspot.com/
Mirabelka http://mirabelkowy.blogspot. com
Mops http://wlodarczyki.net/ mopswkuchni/
Marta http://codzienne-gotowanie. blogspot.com/
Pela http://mojakuchnianadiecie. blogspot.com/
Shinju http://kuchenne-wedrowki. blogspot.com/
5 pieczarek
100g mięsa mielonego
Sól/pieprz/czosnek/papryka
1 łyżeczka oliwy
Pieczarki obrać i umyć. Nóżki zetrzeć na tarce i wymieszać z mięsem mielonym odpowiednio doprawionym. Mięso podzielić na 5 części i nadziać pieczarki. Posmarować oliwą.
Piec 30min w 170stopniach.
Źródło:http://siaskowe-gotowanie.blogspot.com/2014/04/pieczarki-faszerowane-miesem-mielonym.html