Składniki:Ciasta:6 żółtek10 dkg cukru1 łyżka proszku do pieczenia1 cukier wanilinowy20 dkg mąki15 dkg margaryny6 bialek25 dkg cukru2 paczki migdałówMasa:1\2 litra śmietany kremówki2 szt fix do śmietany2 serki ,,Bieluch''4 łyżki cukru pudru2 galaretki malinowe (rozpuszczone w 1\2 litra wody)1\2 kg mrożonych malinŻółtka, cukier , cukier wanilinowy i margaryny zmiksować na puszystą masę i następnie dodać mąkę z proszkiem i dokładnie wymieszać.Ciasto rozłożyć na dwie blachy wyłożone papierem pergaminowym.Białka ubić na sztywną pianę i dodaćcukier i ubijać aż powstanie gęsta piana. Rozłożyć na ciasto posypać płatkami migdałowymi. Piec na złoty kolor 170stopni nie dłużej niż 25 minut.Masa:śmietanę ubijać przez 2 minuty po czym dodajemy fixy wymieszane z cukrem pudrem i ubijamy dalej na sztywną masę. Następnie dodajemy serki Bieluch i mieszamy RĘCZNIE żeby śmietana nie utraciła puszystości. Maliny wsypujemy do gorącej galaretki i mieszamy aż zacznie tężeć . Wylewamy na jeden płat ostudzonego ciasta. Na galaretkę wykładamy ubitą masę śmietankową i przykrywamy drugim płatem ciastaCiasto dajemy do lodówki albo do zimnego pomieszczenia.Smacznego:)