Pyszne chrupiące tostySkładniki:4 Kromki chleba4 plasterki wędliny2 plasterki żółtego seramasłoszczypta ziół prowansalskichPrzygotowanie :Na dwie kromki chleba kładziemy pierwsze wędlinę, ser. Następnie posypujemy serziołami prowansalskimi. Kiedy już to zrobimy na posypany ser kładziemy znów wędlinę.(kolejność : wędlina, ser,zioła, wędlina) Przykrywamy obydwie kromki pozostałymi kromkami. Wierzch smarujemy masłem. Takie oto kanapki przecinamy na pół i wkładamy do piekarnika na ok 180 stopni. Trzymamy je w piekarniku aż do zrumienienia i roztopienia sera. Lub można kanapki włożyć do tostera i zapiekamy do zrumienienia.Ja również polecam sos majonezowo-ketchupowy. Wystarczy łyżeczkę majonezu połączyć z łyżeczką ketchupu i posmarować wierzch tostów.Smacznego :)