ßßß Cookit - przepis na Jajka faszerowane

Jajka faszerowane

nazwa

Wykonanie

PDF
Jak zwykle w niedzielę śniadanie robił Puncor. On dobrze wie co najbardziej lubię i co mi sprawia radość, więc zrobił moje ulubione jajka faszerowane.
Składniki:
6 jaj
pęczek szczypiorku
łyżka sosu tatarskiego
pasta kanapkowa z łososia (160 gr)
opcjonalnie salami lub inna wędlina
Przygotowanie:
1. Jajka gotujemy na twardo i studzimy.
2. Kroimy je na połówki i wyciągamy żółtka do miseczki. Dodajemy łyżkę sosu tatarskiego, pastę z łososia i ewentualnie drobno pokrojoną wędlinę i odrobinę posiekanego szczypiorku.
3. Gotową pastą wypełniamy jajka.
4. Podajemy na zimno.
Smacznego!!!
PDF
Źródło:http://alternativekitchen.blogspot.com/2013/07/jajka-faszerowane.html