Kotlety godne polecenia.Jeśli ktoś nie korzystał jeszcze z tego przepisuserdecznie polecam.Ja robię je godzinę wcześniej przed smażeniem,aby mięso fajnie się przegryzło.Przepraszam za mało regularnych wpisów,ale to przyczyny czysto techniczne.Postaram się nadrobić :)Skład:- 0,5 kg mięsa mielonego- 1 bułka kajzerka [ może być z dnia poprzedniego]- 2 ząbki czosnku- 2 małe cebule- 20 ml wody- mleko- masło- olej- jajko- bułka tarta- pieprz- sólBułkę moczymy w mleku.Cebulę kroimy w kostkę i szklimy na maśle.Mięso przekładamy do miski.Dodajemy do niego rozmoczoną bułkę, jajko,czosnek, cebulę oraz wodę.Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.Formujemy dowolnej wielkości kotlety.Obtaczamy w bułce tartej i smażymy.Gotowe podajemy z ziemniakami i mizerią:)