ßßß
 
            
         składniki:czeski syr do smażeniaolejbułka tartajajkodowolne warzywa Np. Liść sałaty, pomidorki koktajloweSyr kroimy na mniejsze kostki, obtaczamy w bułce i jajku, smażymy na rozgrzanym tłuszczu, aż lekko roztopi. Nabijamy na małe wykałaczki, razem z warzywami. Staramy się zjeść koreczki w miarę szybko, ponieważ zimny syr jest niesmaczny.
składniki:czeski syr do smażeniaolejbułka tartajajkodowolne warzywa Np. Liść sałaty, pomidorki koktajloweSyr kroimy na mniejsze kostki, obtaczamy w bułce i jajku, smażymy na rozgrzanym tłuszczu, aż lekko roztopi. Nabijamy na małe wykałaczki, razem z warzywami. Staramy się zjeść koreczki w miarę szybko, ponieważ zimny syr jest niesmaczny.