ßßß
 
            
         500 g obranych krewetek z ogonkiempęczek natki pietruszki4 ząbki czosnkupapryczka chili ( wg znania i smaku)skórka i sok z cytrynyoliwa z oliweksół do smakuNa patelni rozgrzewamy oliwę. Dodajemy drobno posiekane ząbki czosnku, podsmażamy krótko. Następnie dodajemy posiekane chili i skórkę otartą z cytryny.Aromatyzujemy oliwę ok 1 minuty. Następnie na gorący tłuszcz wsypujemy rozmrożone i odsączone krewetki. Smażymy ok 3 minut. Na sam koniec dodajemy posiekaną natkę pietruszki i sok z cytryny. Wszystko razem mieszamy i przesmażamy Jeszce ok minuty. Podajemy gorące.
500 g obranych krewetek z ogonkiempęczek natki pietruszki4 ząbki czosnkupapryczka chili ( wg znania i smaku)skórka i sok z cytrynyoliwa z oliweksół do smakuNa patelni rozgrzewamy oliwę. Dodajemy drobno posiekane ząbki czosnku, podsmażamy krótko. Następnie dodajemy posiekane chili i skórkę otartą z cytryny.Aromatyzujemy oliwę ok 1 minuty. Następnie na gorący tłuszcz wsypujemy rozmrożone i odsączone krewetki. Smażymy ok 3 minut. Na sam koniec dodajemy posiekaną natkę pietruszki i sok z cytryny. Wszystko razem mieszamy i przesmażamy Jeszce ok minuty. Podajemy gorące.
