Wykonanie
            Drugie w moim dorobku 
czekoladki, tylko bez nadzienia. Bardzo smaczne, proste w wykonaniu i ślicznie się prezentują. Idealne na podarunek :) Przepis z tej stronki.

Składniki :170 g 
mlecznej czekolady90 g 
białej czekoladyMleczną czekoladę rozpuszczamy w kapieli 
wodnej. Do silikonowych foremek ( mogą to być dowolne kształty ) nakładamy około 5ml ( odmierzałam małymi miarkami ) 
mlecznej czekolady. Wstawamy do lodówki. Czekamy aż zastygnie. Gdy 
czekolada stężeje, tą samą metodą co wczesniej czyli w kapieli 
wodnej rozpuszczamy 
białą czekoladę. Nakładamy jej około 3ml. Z powrotem do lodówki w celu zastygnięcia. Na koniec znowu rozpuszczamy 
mleczną i uzupełniamy foremki do końca. Wstawiamy do lodówki. Gdy dobrze sie zastygnie a najlepiej na drugi dzień, delikatnie wyjmujemy 
czekoladki z foremek.Smacznego :)