400 ml śmietanki kokosowejmała buteleczka likieru kokosowegoMalibu6 łyżek cukru pudru500 gr mascarpone200 gr białej czekoladywiórki kokosowe do dekoracjiKoniecznie przygotować dzień wcześniej: śmietanękokosową podgrzać w garnku, dodać czekoladę poczekać aż się rozpuści i zdjąć z ognia. Odstawić do lodówki na całą noc. Na drugi dzień, zmiksować mascarpone z cukrem pudrem, w oddzielnej misce ubić naszą śmietankękokosową. Następnie połączyć oby dwie masy. Dodać pół buteleczki trunku i dokładnie wymieszać. Biszkopt pokroić na 3 krążki. Skropić go resztą likieru, na to wykładać porcję kremu. Po obłożeniu tortu masą kokosową obłożyć go z boków wiórkami kokosowymi, na górę można użyć płatków świeżego kokosa i "listków" czekolady wstawić nasz gotowy tort do lodówki na 2-3 godzinki.PS Jeżeli tort będą jadły dzieci należy zdecydowanie zmniejszyć ilość alkoholu :)