ßßß Cookit - przepis na Krewetki na maśle z czosnkiem i natką pietruszki

Krewetki na maśle z czosnkiem i natką pietruszki

nazwa

Wykonanie

Krewetki , to doskonała przystawka dla wielbicieli owoców morza. Smażone krewetki w na maśle z czosnkiem i pietruszką smakują wybitnie, są proste w przygotowaniu, najlepiej smakują z pieczywem podane na gorąco.
składniki na 2 porcje
opakowanie mrożonych krewetek królewskich lub tygrysich
2 łyżki masła
2 ząbki czosnku
natka pietruszki
sól
przepis
Rozgrzewamy masło na patelni, układamy rozmrożone krewetki, dodajemy przeciśnięte przez praskę 2 ząbki czosnku, po chwili wrzucamy posiekaną natkę pietruszki. Krewetki smażymy 6 minut .
Źródło:http://smakowitedania.blogspot.com/2013/02/krewetki-na-masle-z-czosnkiem-i-natka.html