Ten deser zachwyci każdego . Jest niezwykle prosty i szybki w przygotowaniu . Połączenie pysznego kremu i kokosudaje niesamowity efekt smakowy .składniki na 4 porcje1 szklanka mąki pszennej3 szklanki mleka1/2 szklanki cukru1 opakowanie cukru waniliowego200g wiórków kokosowych3/4 kostki margaryny2 opakowania krakersówgarść płatków migdałowychprzepisMleko łączymy z cukrem ,mąką i cukrem waniliowym .Następnie garnek stawiamy na ogniu icały czas mieszamy doprowadzając masę do wrzenia . Studzimy i dodajemy część wiórków kokosowych , miękką margarynę i całość bardzo dokładnie mieszamy , żeby nie powstały grudki .Na spód blachy rozkładamy krakersy a na nie kładziemy grubą warstwę masy.Następnie układamy drugą warstwę krakersów i obficie smarujemy masą kokosową . Wierzch wygładzamy i posypujemy pozostałymi wiórkami kokosowymi i płatkami migdałowymi . Ciasto odstawiamy do schłodzenia .