Do babeczek wykorzystałam gotowe kruche spody firmy Dan Cake, od której otrzymałam paczkę. Krem zrobiłam taki jak na ciasto Fale Dunaju i jest naprawdę pyszny. A kolorowym dodatkiem było kiwi i mandarynka. Ciastka idealnie nadają się jako finger food na wszelkiego rodzaju imprezy.Gotowe spody do babeczek 24 sztuki (mini babeczki)Krem100g masła lub margaryny1 szkl. mleka1/4 szkl. cukru1 łyżka mąki ziemniaczanej1 łyżka mąki pszennej1 łyżeczka cukru waniliowego3/4 szklanki mleka zagotować z cukrem i cukrem waniliowym. W pozostałym zimnym mleku rozpuścić mąkę ziemniaczaną i pszenną, dobrze wymieszać. Wlewać powoli do gotującego się mleka i mieszać cały czas aż powstanie gęsty budyń. Schłodzić.Kiedy wystygnie budyń, utrzeć margarynę lub masło i dodawać po łyżce budyniu, miksować cały czas. Gotowy krem wykładać na babeczki. Udekorować owocami lub galaretką.