Składniki :polędwiczka wieprzowacytryna2 pomidorypół pęczka bazylioliwapieprzczosnek granulowany 2 łyżkipieprzcytrynowy 1 łyżeczkabazylia suszona 2 łyżkikulka mozzarelliPrzygotowanie :Polędwiczkę nacieram czosnkiem, bazylią oraz pieprzemcytrynowym. Obsmażam na oliwie na złoty kolor ( pod przykryciem) . Około 7 minut.Zdejmuję mięso i kroję w plastry.Naczynie żaroodporne smaruje oliwą i układam plastry mięsa.Ocieram skórkę z jednej cytryny i wyciskam sok z połowy.Mięso polewam sokiem, posypuję skórką, pieprzem i skrapiam oliwą.Pomidory obieram ze skórki i kroję w plastry.Układam na mięsiepomidory, na to listki bazylii.Nakrywam naczynia przykrywką i wstawiam do nagrzanego piekarnika 180 stopni na 10 minut.Po 10 minutach , układam plastry mozzarelli i ponownie pod przykryciem wstawiam na około 10-15 minut.I gotowe :)