Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu«
Makowo-
Miodowe ciasto ...Gulasz z warzyw »Pyszna
rybka uwielbiam
pstrąga w każdej postaci czy to w galarecie czy to smażonego czy pieczonego z pieca. Akurat dzisiaj miałam chęć na smażonego.Poszłam do lidla bo tam najszybciej go dostanę zawsze świeża
rybka wzięłam dwa i przyszłam umyłam pokroiłam w dzwonka. Posoliłam
skropiłam cytrynką . smażyłam na
oleju Rapso wykorzystałam go do smażenia . Jestem zadowolona :).
Rybka wyszła przepyszna .
poniedziałek, 20 maja 2013, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter