Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Gofry
czekoladowe posypane ...Gyros z
makaronem i
serem »Desery na szybko bardzo lubimy .
Owocowe jeszcze bardziej , a schłodzone najbardziej. Na szybko powstał smaczny deser z witaminami.Koktajl
bananowo arbuzowy - składniki
banany 8 sztAlpro
soya waniliowy 1 litr
ksylitol 2 łyżki
arbuz wypestkowany pokrojony w kostkę 500 g
lód w kostce 2 szt na szklaneczkęDo kielicha blenderowego wlewamy
soya waniliowy i dodajemy
banany oraz
ksylitol ( robimy to na połowę bo wszystkie składniki się nie zmieszczą razem czyli 500 ml
soya i 4
banany).Zmiksowane
banany z
soya i
ksylitolem przelewamy do szklaneczek ( tak 3/4 napełniamy).Miksujemy
arbuza wypestkowanego i pokrojonego w kostkę , wlewamy po ściance szklaneczki (
arbuz zleci na dno i będzie widać go z pod
spodu ).Na środku deseru kładziemy po kosteczce
arbuza i dodajemy
lód.Podajemy od razu .
piątek, 31 lipca 2015, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter