ßßß Cookit - przepis na Koktajl bananowo arbuzowy

Koktajl bananowo arbuzowy

nazwa

Wykonanie

Blog > Komentarze do wpisu
« Gofry czekoladowe posypane ...
Gyros z makaronem i serem »
Desery na szybko bardzo lubimy . Owocowe jeszcze bardziej , a schłodzone najbardziej. Na szybko powstał smaczny deser z witaminami.
Koktajl bananowo arbuzowy - składniki
banany 8 szt
Alpro soya waniliowy 1 litr
ksylitol 2 łyżki
arbuz wypestkowany pokrojony w kostkę 500 g
lód w kostce 2 szt na szklaneczkę
Do kielicha blenderowego wlewamy soya waniliowy i dodajemy banany oraz ksylitol ( robimy to na połowę bo wszystkie składniki się nie zmieszczą razem czyli 500 ml soya i 4 banany).
Zmiksowane banany z soya i ksylitolem przelewamy do szklaneczek ( tak 3/4 napełniamy).
Miksujemy arbuza wypestkowanego i pokrojonego w kostkę , wlewamy po ściance szklaneczki ( arbuz zleci na dno i będzie widać go z pod spodu ).
Na środku deseru kładziemy po kosteczce arbuza i dodajemy lód.
Podajemy od razu .
piątek, 31 lipca 2015, rozowakuchnia
poleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »
Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .
Komentarze
O mnie
Joanna Gralik
Jestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.
Kontakt do mnie [email protected]
Tweety na temat @GralikJoanna
Odwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.
Pisz blog
zamów newsletter
Źródło:http://rozowakuchnia.blox.pl/2015/07/Koktajl-bananowo-arbuzowy.html