Na herbatnikach, z bananową masą budyniową, kawałkami owoców i pomarańczową galaretką.ale lepiej zróbcie od razu z podwójnej porcji,bo znika błyskawicznie.Składniki: (na blaszkę 19x19 cm)masa2 budynie bananowe z cukrem3 szklanki mleka1 łyżka cukru1 łyżeczka soku z cytryny200 g miękkiego masłaponadto2 galaretki pomarańczoweok. 45 sztuk herbatników ( w jednej warstwie użyłam kakaowych)3 bananySposób wykonania:2 szklanki mleka i cukier zagotować. W pozostałym mleku rozpuścić budynie. Wlać na gotujące mleko i mieszając zagotować. Przykryć budyń i odstawić do przestygnięcia.Miękkie masło utrzeć na puch. Cały czas miksując, dodawać po 1 łyżce budyniu. Ucierać, aż masa będzie jednolita i puszysta, na koniec dodać sok z cytryny i wymieszać.Na dnie blaszki ułożyć warstwę herbatników. Na ciastka wyłożyć 1/3 masy. Banana pokroić w plastry i poukładać na masie. Przykryć herbatnikami, częścią masy i bananami. Czynność powtórzyć raz jeszcze. Tak przygotowane ciasto wstawić do lodówki.W 3 szklankach gorącej wody rozpuścić galaretki i odstawić w chłodne miejsce, do momentu, aż galaretka zacznie wyraźnie tężeć.Tężejącą galaretkę wylać na wierzch ciasta. Wstawić do lodówki.Ciasto najlepiej smakuje następnego dnia.Smacznego :)