ßßß Cookit - przepis na Paluszki krabowe w cieście francuskim

Paluszki krabowe w cieście francuskim

nazwa

Wykonanie

O to moja propozycja na postną kolację :-)
Składniki:
1 opakowanie gotowego ciasta francuskiego
1 opakowanie paluszków krabowych (16 szt.)
białko z jajka do posmarowania
Wykonanie:
Ciasto francuskie podzielić na 16 prostokątów i na każdy układać po jednym paluszku krabowym. Następnie złożyć prostokąt na pół, zlepić brzegi i posmarować na wierzchu białkiem. Piec w nagrzanym piekarniku w temp. 200 st. C ok.15 minut.
Najlepiej podawać z sosem czosnkowym, smacznego :-)
Kategoria:
Przystawki i sałatki
Autor(ka): agattekh Czas publikacji: środa, 22 lutego 2012 19:58
Opcje
Poleć znajomemu wpis „Paluszki krabowe w cieście francuskim”
Źródło:http://agattek.blox.pl/2012/02/Paluszki-krabowe-w-ciescie-francuskim.html