Wykonanie
Monogamia smaku. Tak.Krem do szklanki, dobrej książki, obowiązkowej książki, rzeźbionej miseczki. Do zrobienia dla siebie i dla kogoś, kogo kochasz. Przesiąknięty
pomidorem i delikatnością Bielucha. Ociepla żołądek, łechta podniebienie.A bardziej praktycznie? Dużo witaminy C, jeszcze więcej likopenu - czyli będziemy się wolniej starzeć, i błonnik oraz potas czyli bezpieczne serducho.. ! Jedzmy, na zdrowie .
Składniki ( na 450 g kremu - ok. 2 porcje):3 średnie
pomidory ok.500gpół opakowania
serka Bieluch (75g)
bazyliaPomidory sparz wrzątkiem i obierz ze skórki. Następnie drobno je pokrój, i gotuj pod przykryciem ok. 10 minut czyli do momentu 'rozpadnięcia się'. Zdejmij z ognia i zblenduj. Do
serka dodaj 2 łyżki zupy, wymieszaj (aby zapobiec ścięcia się
serka). Wymieszaj
serek z zupą. Przypraw. Wcinaj na ciepło bądź na zimno. Bon appetit. !Wartość Kaloryczna 45 kcal (100 g)
Białko 2,6 gWęglowodany 4 gTłuszcz 1 , 1 g