Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
Rum ciemny 45 mililitrówGrenadyna 10 mililitrówangostura 20 mililitrów
sok z limetki 20 mililitrówsok z
pomarańczy 20 mililitrów
woda gazowana według uznaniaWykonanie:Do dzbanka z
lodem wycisnąć
sok z limetki i
pomarańczy. Dodać
rum i grenadynę i dobrze zamieszać. Do szerokiej szklanki wypełnionej tłuczonym
lodem wlać angosturę i przelaną przez sitko przygotowana wczesniej mieszankę. Uzupełnić
wodą.Autor: FloressZobacz inne przepisy użykownika!
AlkoholeDrinki (z
Wódką)KoktajleKuchnia BrazylijskaKuchnia IndyjskaKuchnia JamajkiKuchnia MeksykańskaKuchnia PortorykańskaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: