Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czegolima 1 sztukBiały
rum French Caribbean 45 mililitrów
Syrop trzcinowy 5 gramówWykonanie:Do szklanki o grubym dnie włożyć pokrojone cząstki limy. Zmiażdżyć je szeroko zakończoną paczką koktajlową tak by puściły sok, i pozostawić w szklance. Dodać
syrop i
rum, zamieszać i uzupełnić sporą ilością tłuczonego
lodu.Autor: FloressZobacz inne przepisy użykownika!
AlkoholeKoktajleKuchnia BrazylijskaKuchnia HiszpańskaKuchnia JamajkiKuchnia MeksykańskaKuchnia PortorykańskaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: