ßßß Cookit - przepis na Ti Punch

Ti Punch

nazwa

Składniki

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 1
(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 5
Ilość ocen : 2
Składnik
Logo Ilość Czego
lima 1 sztuk
Biały rum French Caribbean 45 mililitrów
Syrop trzcinowy 5 gramów
Wykonanie:
Do szklanki o grubym dnie włożyć pokrojone cząstki limy. Zmiażdżyć je szeroko zakończoną paczką koktajlową tak by puściły sok, i pozostawić w szklance. Dodać syrop i rum, zamieszać i uzupełnić sporą ilością tłuczonego lodu.
Autor: Floress
Zobacz inne przepisy użykownika!
Alkohole
Koktajle
Kuchnia Brazylijska
Kuchnia Hiszpańska
Kuchnia Jamajki
Kuchnia Meksykańska
Kuchnia Portorykańska
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/6406/Ti-Punch