Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czego
woda 1/2 litrów
kawa naturalna 2 dekagramówmieszanka zbożowa 2 dekagramów
mleko 1/2 litrów
cukier 8 dekagramówWykonanie:
Kawe i mieszankę zbożową zaparzyć w specjalnej maszynce do
kawy. Po 10 minutach zaparzenia zlać napar do nagrzanych filizanek przez sitko. Można podac z
bitą śmietaną.. Dodawać
cukier do smakuAutor: agata17koZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaKomentarze:Autor:
andżejData: 2010-05-16zmieńcie trudność na jedną, góra 2 gwiazdki a nie cztery... ps. Mostek cielęcy z farszem warzywnym robi się 10
razy trudniej i ma rzeczywiście 4 gwiazdki !!Autor: ZakazData: 2009-02-20Bardzo pyszna
kawa bardzo pyszna
kawaAutor: FloressData: 2008-12-29 i to jest niby trudny przepis?Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: