Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
Amaretto 30 mililitrów
espresso 150 mililitrówsłodka
śmietanka 1 łyżek stołowychWykonanie:Najpierw należy do filiżanki wlać
syrop amaretto, później dodać do tego
espresso, dokładnie razem połączyć.Odwróconą łyżeczkę trzymać tuż nad
kawą i wlewać delikatnie
śmietankę, tak aby mniej więcej równo rozlała się po powierzchni
kawy. Podawać tuż po przygotowaniu.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!
KawyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: