Wykonanie
« Powrót  Flut
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 3 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegoapricot
brandy 20 mililitrów
szampan biały wytrawny 20 mililitrów
sok z cytryny 10 mililitrówsok z
pomarańczy 30 mililitrów
syrop Grenadine według uznanialima 1 sztuk
winogrono jasne 1 sztuk
winogrono ciemne 1 sztukWykonanie:Do kielicha wlać kolejno:sok z
pomarańczy,
sok z cytryny,
syrop Grenadine, Apricot
Brandy i wymieszać łyżeczka barową lub szpatułką.Kieliszek uzupełnić
szampanem do 3/4 wysokości.Brzeg kieliszka udekorować plasterkiem limy. Na plastikową szpadkę nadziać
winogrona i wpiąć ją w plasterek limy.Uwagi:
syrop Grenadine - 10 kropli, plasterek limy, zielony
owoc winogron, fioletowy
owoc winogronAutor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!
AlkoholeDrinki (z
Brandy)Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: