ßßß Cookit - przepis na Flut

Flut

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Flut
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 1
(z pieczeniem / smażeniem): 3 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 4
Ilość ocen : 1
Składnik
Logo Ilość Czego
apricot brandy 20 mililitrów
szampan biały wytrawny 20 mililitrów
sok z cytryny 10 mililitrów
sok z pomarańczy 30 mililitrów
syrop Grenadine według uznania
lima 1 sztuk
winogrono jasne 1 sztuk
winogrono ciemne 1 sztuk
Wykonanie:
Do kielicha wlać kolejno:
sok z pomarańczy, sok z cytryny, syrop Grenadine, Apricot Brandy i wymieszać łyżeczka barową lub szpatułką.
Kieliszek uzupełnić szampanem do 3/4 wysokości.
Brzeg kieliszka udekorować plasterkiem limy. Na plastikową szpadkę nadziać winogrona i wpiąć ją w plasterek limy.
Uwagi:
syrop Grenadine - 10 kropli, plasterek limy, zielony owoc winogron, fioletowy owoc winogron
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Alkohole
Drinki (z Brandy)
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/3816/Flut