Wykonanie
« Powrót  Opis:
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegokrem
kasztanowy 300 gramównutella 250 gramów
bita śmietana 350 gramów
kasztany lukrowane według uznaniaWykonanie:Wymieszać krem
kasztanowy z Nutellą i
bitą śmietaną. Włożyć do lodówki na 1godz. przed podaniem. Podawać w pucharach , ozdobić lukrowanymi
kasztanami i
bitą śmietaną.Uwagi:Przygotowanie 1 godz przed podaniemCiasta i DeseryKuchnia FrancuskaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: