Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
jajko 5 sztuk
szczypiorek 2 dekagramów
masło 2 dekagramów
sos majonezowy 0.5 sztuk
bułka czerstwa 2 dekagramów
mleko 0.5 szklanek
pikling 20 dekagramówWykonanie:Sporządzić tak jak
jaja faszerowane
rybą.Uwagi:
Pikling lub inna
ryba wędzona,
szczypiorek lub
cebulaPotrawy z JajPotrawy z RybDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: