ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegobakłażany 2 sztukser żółty 6 plastryzioła prowansalskie 2 łyżek stołowychsok z cytryny według uznaniaolej według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Umyte bakłażany naciąć wzdłuż w plastry, nie odcinając ogonka. Skropić sokiem z cytryny, posolić i odstawić na 30 minut. Osuszyć z kropli soli, przełożyć plastrami sera i posypać ziołami.2 duże płaty folii aluminiowej posmarować obficie olejem, ułożyć na nich bakłażany i szczelnie zawinąć. Grillować 15 minut.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Jarzyny i Pasztety weg.Kuchnia PolskaPotrawy z GrillaPotrawy z seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: