ßßß Cookit - przepis na Recenzja: Chleb Łęgowski wypiekany przez Pawła Żołędzia z Krakowa

Recenzja: Chleb Łęgowski wypiekany przez Pawła Żołędzia z Krakowa

Składniki

Wykonanie

Niedawno otrzymałem propozycję zrecenzowania pieczywa na zakwasie.
Chleb Łęgowski, bo tak się nazywa. To zdecydowanie moje smaki! Paweł Żołądź, który go wypieka, ma plany rozpoczęcia wypieku w tradycyjnej piekarni i sprzedaży chleba wysyłkowo na całą Polskę!
Chleb do mnie dotarł z Krakowa, więc mogę potwierdzić, że jest to możliwe :)
Jestem pełen podziwu dla inicjatywy Pawła i wspieram go. Objąłem patronat nad projektem crowdfundingowym, ponieważ to naprawdę pożyteczna i przyszłościowa idea.
Więcej informacji o chlebie Łęgowskim i wparcie projektu >>KLIKNIJ<<
Źródło:http://kulinarnyja.blogspot.com/2016/04/recenzja-chleb-egowski-wypiekany-przez.html