Wykonanie

Z wyglądu przypominają
salami, mają dużo
mięsa (94
wieprzowiny + 34
wołowiny + 25
słoniny wieprzowej na 100g gotowego produktu). Są dojrzewające, surowe, wędzone, suszone. A mimo to nie porywają. Dlaczego?W smaku nie są ani jak surowa
kiełbasa, ani jak
salami. To takie...
mięsne paluszki o smaku
mięsa i
słoniny - tak można to ująć. Posiadają delikatny naturalny flaczek, który w miarę łatwo można zdjąć, ale są zjadliwe i z nim.Dla kogoś kto lubi i oczekuje
salami - są jego kiepską
podróbką.Dla kogoś kto nie lubi
salami - są do niego zbyt podobne.Zdecydowanie nie przekonały mnie ani smakiem, ani ceną - bo za paczuszkę 160g przyszło mi zapłacić koło 8zł. Na plus można zaliczyć tylko dużą ilość
mięsa na 100g gotowego produktu. Moja ocena - 5/10.