ßßß Cookit - przepis na Brunoise

Brunoise

nazwa

Składniki

Wykonanie

Strona główna › Twoja kuchnia › SŁOWNIK POJĘĆ › Brunoise ›
Brunoise
w języku francuskim - sposób krojenia warzyw w bardzo drobną kostkę.
Więcej metod krojenia znajdziesz TUTAJ .
Renata Targosz, 05 lipca 2010 - 09:47
Zobacz także
Lokum
Far breton
Gratiner
Daktyl
English? Loading Google Translator...
Witaj
Witaj na moim blogu!
Jeżeli cenisz kuchnię
prawdziwą, naturalną i bez
pośpiechu, to ArtKulinaria
są miejscem właśnie dla Ciebie.
Zapraszam, Renata
Zostańmy w kontakcie
Ostatnie wpisy
Mądre, piękne i gotują - projekt kulinarny
Krem z karotki z grzankami żytnimi
W poszukiwaniu Masterchefa
Ananas zapiekany pod kokosową kruszonką
10 najlepszych przepisów kulinarnych 2012
Tagi
więcej tagów
Reklama w internecie
Źródło:http://artkulinaria.pl/twoja-kuchnia/slownik-pojec/brunoise