Wykonanie
Dzień dobry, mam na imię Maciek i witam w Kasztanowej Kuchni =)Jednym z moich kilku hobby jest gotowanie, stąd pomysł na tego bloga, na którym
będę dzielił się z
wami moimi przepisami, potrawami i propozycjami kulinarnymi na różne okazjeoraz wieloma innymi ciekawymi rzeczami =)Specjalnością bloga i tym, co będzie wyróżniać nas (przy blogu, oprócz mnie, pracuje moja koleżanka Agnieszka plus okazyjnie kilka osób z doskoku) od innych - będą potrawy z
dziczyzny. Jest to o tyle ciekawe, że niedługo zostanę myśliwym i
będę mógł na bieżąco zamieszczać fotorelacje z polowań i przyrządzania upolowanego zwierza.Kasztanowa Kuchnia akcentuje klimaty jesienne, ale jest inicjatywą całoroczną.Nasz blog powstał 23 października 2013 r. (wtedy współtworzyłem go z Kamilą), a pierwszy wpis kulinarny pojawił się 30 października, jednak z niezależnych od nas przyczyn technicznych, utraciliśmy wszystkie wpisy od tamtego czasu i musimy je stopniowo odbudować, oczywiście nie zaniedbując przepisów bieżących.Zapraszam wszystkich do kulinarnej przygody z
Kasztanową Kuchnią,do wspólnej zabawy i wspólnego gotowania =)Maciek

A to pierwszy akcent
myśliwski - beagle, czyli idealny
pies na polowania =)
