Wykonanie
Uwielbiam słodko-wytrawne połączenia! Uwielbiam chrupiące grzanki! A więc idealne okazuje się przygotowanie słodko-wytrawnych grzanek. Sezon na najlepsze
melony trwa, więc rozpieszczam ich smakiem swoje podniebienie.
Melon to wspaniały smak i kopalnia witamin, to niskokaloryczny
owoc, który korzystnie wpływa na nasz organizm, dodatkowo podobno poprawia nastrój i koncentrację. W połączeniu z
wędliną i chrupiącym
chlebem smakuje wybornie, stanowi pożywną propozycję na smaczne śniadanie. Melonowelove na dzień dobry!




Przepis (jedna kanapka):1 kromka
chleba (u mnie: orkiszowy)1 plaster
wędliny (u mnie: z
indyka)kilka plastrów
melona1 łyżeczka
sera fetaKromkę
chleba podpiec w tosterze. Na ciepłej grzance rozsmarować równomiernie
ser feta. Nałożyć plaster
wędliny, a następnie plastry (obranego)
melona. Podawać.