ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 10SkładnikLogo Ilość CzegoGaliano 45 mililitrówkoniak 20 mililitrówKwiazdka anyżowa 1 sztukWykonanie:Podgrzać Gailiano i koniak w małym rondelku. Przelać do żaroodpornej szklaneczki, dodając gwiazdkę anyżu. Za pomocą długiej zapałki podpalić ostrożnie koktajl. Mikstura powinna płonąć parę minut, dopóki anyż nie zacznie uwalniać aromatu. Podawać po wystygnięciu.Autor: FloressZobacz inne przepisy użykownika!AlkoholeDrinki (z Koniakiem)KoktajleKomentarze:Autor: SzesanaData: 2009-04-09Podobno jedni anyż uwielbiają inni nienawidzą. I chociaż ja należę raczej do tej drugiej grupy to ta zabawa z ogniem wyjątkowo mi się podoba:DDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: