ßßß
 
            
         Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czegowódka 45 mililitrówgalliano 45 mililitrówsok pomarańczowy 120 mililitrówWykonanie:Do wysokiej szklanki, w połowie napełnionej lodem, wlać wódkę i sok pomarańczowy. Potem ostrożnie dolać Galliano, tak by jego warstwa utrzymywała się na powierzchni. Udekorować połową plasterka pomarańczy/Autor: FloressZobacz inne przepisy użykownika!AlkoholeDrinki (z Wódką)KoktajleKuchnia BrazylijskaKuchnia HiszpańskaKuchnia JamajkiKuchnia MeksykańskaKuchnia PortorykańskaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czegowódka 45 mililitrówgalliano 45 mililitrówsok pomarańczowy 120 mililitrówWykonanie:Do wysokiej szklanki, w połowie napełnionej lodem, wlać wódkę i sok pomarańczowy. Potem ostrożnie dolać Galliano, tak by jego warstwa utrzymywała się na powierzchni. Udekorować połową plasterka pomarańczy/Autor: FloressZobacz inne przepisy użykownika!AlkoholeDrinki (z Wódką)KoktajleKuchnia BrazylijskaKuchnia HiszpańskaKuchnia JamajkiKuchnia MeksykańskaKuchnia PortorykańskaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: