ßßß Cookit - przepis na Bourbonnaise

Bourbonnaise

Wykonanie

« Powrót  
Bourbonnaise
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 1
(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 5
Ilość ocen : 2
Składnik
Logo Ilość Czego
bourbon whiskey 40 mililitrów
wermut wytrawny 10 mililitrów
creme de cassis 10 mililitrów
sok cytrynowy 10 mililitrów
Wykonanie:
Wszystkie składnikiwraz z kostkami lodu umieścić w shakerze. Wymieszać, a następnieprzelać do szklanki typu tumbler do połowy wypełnionej kostkami lodu.
Uwagi:
Owocowo-korzenny short drink na wieczór lub jako aperitif.
Alkohole
Drinki (z Whisky)
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/2855/Bourbonnaise