ßßß Cookit - przepis na Bourbon silver fizz

Bourbon silver fizz

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 1
(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 4
Ilość ocen : 5
Składnik
Logo Ilość Czego
bourbon whiskey 30 mililitrów
sok cytrynowy 1 łyżek stołowych
sok z limetki 1 łyżek stołowych
syrop cukrowy 1 łyżek stołowych
białko 1 sztuk
woda sodowa według uznania
Wykonanie:
Wszystkie składnikiwraz z kostkami lodu umieścić w shakerze. Wymieszać, a następnieprzelać do szklanki typu tumbler. Uzupełnić wodą sodową i zamiesząć. Plasterkiemcytryny udekorować krawędź szklanki.
Uwagi:
Owocowy, półwytrawny napój typu fizz na popołudnie i wieczór.
Drinki (z Whisky)
Komentarze:
Autor: PiekielnyBarman
Data: 2009-09-19
Bardzo dobre ;)
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/2854/Bourbon-silver-fizz