ßßß Cookit - przepis na Bourbon skin

Bourbon skin

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 1
(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 5
Ilość ocen : 3
Składnik
Logo Ilość Czego
bourbon whiskey 50 mililitrów
grenadina 1 łyżek stołowych
sok cytrynowy 20 mililitrów
Wykonanie:
Wszystkie składniki ikruszony lód umieścić w shakerze. Wymieszać, a następnie przelać dokieliszka koktajlowego. Wisienkę zawiesić na krawędzi kieliszka.
Uwagi:
Owocowy, wytrawny short drink podawany na wieczór.łyżka barowa grenadiny; Dekoracja: wisienka koktajlowa
Alkohole
Drinki (z Whisky)
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/2853/Bourbon-skin